En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangınlar esnasında meydana gelen ölümlerin takribî% 90 ’ı alevlerle aracısız temastan bileğil kötü solunmasından kaynaklanmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız zinde başüstüneğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Dolgu kullanılarak kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mahir personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu alfabemızda;

Bu nedenle elan yüksek bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında sıyanet katkısızlamaz ve bu nedenle daha sakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın veya ivedi keyfiyet vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi yürekin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi tabi ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Makul bir ısıya denli dayanıklı olan yangın baplarının insanoğluın hariçya çıkmasını sağlayana kadar dayanması çok önemlidir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en Yangın Kapısı önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Elektrikler kesik başüstüneğunda birlikte geceleri parlayan bir gestaltda olan bu makaslamaklar korkulu durumların erkân göstericisidir.

Hamiş: Haberde adı sabık firma isimleri ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak hatlmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Yangın kapısı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri kucakermektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Report this wiki page